Ontmoeting met je Gids/Kennismaking met het Engelenrijk.

Het Universum is vol met, voor een groot deel van de mensheid, onzichtbare en ontastbare Lichtwezens. Engelen, Aartsengelen, Serafijnen, Gidsen en begeleiders zijn maar een deel van deze onstoffelijke wereld. Op het moment dat je jezelf op spiritueel gebied gaat ontwikkelen komt het ervaren van deze wereld stukken dichterbij.

We krijgen van veel mensen de vraag of ze één of meerdere Gidsen hebben. Het antwoord is simpel: iedereen heeft een spiritueel begeleidingsteam om zich heen wat bestaat uit o.a Beschermengel, Engelen, Gidsen en begeleiders.

Een aantal van deze Lichtwezens kunnen zich kenbaar maken aan ons. Ze maken verbinding met ons op verschillende manieren. Als uitgangspunt kun je nemen dat ze signalen afgeven via onze zintuigen, dus bijvoorbeeld het laten voelen of zien. De ene keer duidelijker dan de andere. Om zelf verbinding te maken is het belangrijk om dit in bepaalde stappen te doen. Je hoeft er niet speciaal allerlei cursussen voor te doen.

Het ervaren van hun aanwezigheid kan via deze workshop.

Nieuwsgierig naar deze mooie ervaring? Je hoeft zeker niet paranormaal of spiritueel begaafd te zijn om met Gidsen te kunnen communiceren, iedereen kan het!

Tijdens deze workshop krijg je uitleg over wat Engelen, Aartsengelen, Beschermengelen en Gidsen zijn, wat ze voor ons kunnen betekenen en hoe we met ze kunnen samenwerken.De nadruk ligt op het werkelijk ontmoeten en in contact komen met één van jouw Gidsen. Dit gebeurt door ze via een speciale meditatie uit te nodigen om verbinding met ons te maken en te laten ervaren hoe ze met ons kunnen communiceren. Je kunt ze via alle zintuigen gaan ervaren.

De communicatie met Gidsen wordt beter en sterker als je dit regelmatig oefent, je krijgt hiervoor een speciale CD zodat je er thuis zelf verder mee aan de slag kunt gaan.

Deze workshop is inclusief mapje en de CD ‘Ontmoeting met je Gids’ ingesproken door Bert Back.

De kosten van de workshop zijn € 50,00.

Volgende datum voor de workshop:  Zaterdag 3 augustus 13:00-17:00

Er kan ingeschreven worden via het inschrijfformulier.