Mediumschap

Mediumschap is iets wat ieder mens bij geboorte in meer of mindere mate heeft meegekregen. We hebben allemaal zintuigen die we ontwikkelen om in ons voordeel te gebruiken. We kunnen daarmee allerlei zaken waarnemen en vertalen naar een bepaald referentiekader.

In eerste instantie wordt ons aangeleerd de zintuigen op een aardse manier in te zetten, bv bij het gebruik van de ogen bij het zien van een foto de beeltenis hierop te koppelen aan een persoon die in ons geheugen opgeslagen is als vader, moeder, vriend, vriendin. Zodat elke keer dat we dit beeld zien we automatisch daar een naam en een bepaalde hoeveelheid gegevens aan kunnen koppelen. Deze informatie wordt dus bij jezelf opgelagen en is feitelijk altijd toegangkelijk, je hoeft er alleen maar verbinding mee te maken. Als je er op een energetische manier naar kijkt kun je zeggen dat een heleboel informatie te halen valt uit de energie van één persoon. Als je een foto van iemand neemt vang je als het ware de energie en dus informatie over deze persoon in foto en kun je daar verbinding mee maken om dat de lezen . Dit is één voorbeeld hoe je mediamieke kwaliteiten kunt inzetten maar er zijn nog meer verbindingsmogelijkheden om informatie te verkrijgen zoals: uit de persoon zelf, via verbinding met overleden dierbare of via gidsen en/of Engelen.

Een ander aspect is het invoelen van mensen en/of situaties. Het is vast voor veel mensen herkenbaar dat ze bij een eerste ontmoeting met een ander al gelijk daar een bepaald gevoel bij krijgen. Dit kan natuurlijk of goed of slecht zijn en meestal komt er naderhand een bevestiging voor. Dit is ons invoelend vermogen wat de verbinding aangaat met je intuïtie. Je invoelend vermogen zorgt voor het bepaalde gevoel en je intuïtie geeft je in een split second aan goed of niet goed. Wat daarna heel vaak gebeurt is dat je met je verstand dit signaal gaat proberen te bewerken naar een tastbare bevestiging en daarmee twijfel bij jezelf veroorzaakt.

Veel mensen hebben een verhoogde gevoeligheid, zien, voelen of horen iets maar weten niet wat ze er mee kunnen doen of hoe ze er mee om moeten gaan.

Altijd al willen weten hoe je jou eigen mediamieke en intuïtieve kwaliteiten vorm moet geven?

Of hoe je in verbinding kunt gaan met de ongrijpbare onstoffelijke wereld van de kosmos, met overledenen, met hogere Lichtwezens als Engelen en Gidsen.

Met deze cursus krijg je de handvaten en begeleiding om er mee te werken.

Cursusonderdelen Mediumschap

 • Wat is mediumschap, wat kan ik er allemaal mee
 • Hoe kan ik dit op een goede, veilige manier doen
 • De gouden regels voor werken met energie
 • Verbinding leren maken met de Kosmos/Gidsen
 • Andere hulpbronnen(kaarten/pendel)
 • Vorige levens
 • Zielscontact
 • Innerlijk kind
 • Dierbare overledenen, engelen, gidsen.
 • Deelzelven (projecties van jezelf bijvoorbeeld angst)
 • Consulten geven

Verder wordt er veel aandacht besteed aan het geven van consulten, hoe communiceer ik de informatie die ik oppik en vertaal naar mijn cliënt? Na deze cursus kun je, als je dit wilt, ook echt mediumconsulten geven.

De cursus bestaat uit 7 lesdagen + 1 examendag
Kosten voor de cursus zijn € 825,- (dit is incl € 125,- inschrijfgeld) .
Gespreide betaling is in onderling overleg mogelijk.

Cursusdagen zijn van 11:00 tot 17:00

Inschrijven kan  via het inschrijfformulier.

Nieuwe data cursus2018/2019:

Maandag 18 juni, 9 juli, 3 september,15 oktober, 12 november, 10 december, 14 januari 2019, 11 februari.