Eclectisch Medium Therapeut

Mediumschap en Healing combineren in één opleiding, kan dat? Ja dat kan en zelfs nog meer.

Deze opleiding tot Eclectisch Medium Therapeut is de misschien wel de meest complete, veelzijdige opleiding tot Medium-Healer-Therapeut in Nederland. In deze opleiding worden de beste facetten uit verschillende disciplines samengevoegd tot een compleet pakket van therapeutische mogelijkheden. De basis is spiritualiteit in de breedste zin van het woord, waarbij andere, reeds bekende therapeutische technieken, op een mediamieke manier worden vertaald en geïmplementeerd. Geen jarenlang geblok op theorieën en geschiedenis maar de bruikbare technieken vertaald vanuit de Nieuwetijdsenergie zodat ze functioneel ingezet kunnen worden.

Dus in het kort: met deze opleiding leer je én Mediumschap én healing én eclectisch therapeutische vaardigheden. En je leert er ook nog eens mee werken.

Het lesprogramma van de opleiding:

Les 1:
Wat is Eclectisch Medium therapeut
Geschiedenis
Huiswerk
Les 2:
Mediumschap
Gidsencontact
Huiswerk
Les 3:
Aura/Chakrakunde
Werken met edelstenen
Huiswerk
Les 4:
Healing /Trancehealing
Huiswerk
Les 5+6:
Ondersteunende technieken:
Kaarten
Meditatie
Huiswerk
Les 7 t/m 10
Hypno
Regressie
Re-incarnatie
Transformatie
Huiswerk
Les 11:
Gesprekstechnieken
Coaching
Huiswerk
Les 12:
Innerlijk kind
Huiswerk

Les 13:
Consultopbouw in de praktijk
samenvatting 1 t/m 12
 oefenen

Les 14:
praktijkoefendag

Les 15:
Examen: theorie & praktijkconsulten met Mystery Guest

Al deze facetten worden gegeven in  14 lesdagen + 1 examendag. Tussen de lesdagen zit telkens 3-4 weken tussenruimte.

Na deze cursus heb je voldoende vaardigheden om in de praktijk te kunnen werken.

Alle cursussen zijn ook zelfontwikkelingsprocessen. Het is goed mogelijk dat gedurende de cursussen persoonlijke aspecten van deelnemers zich openbaren en bespreekbaar worden gemaakt. Alles wat in cursusgroepen wordt besproken blijft ook binnen de groepen.

De vergoeding voor de opleiding € 1525,- . Dit is inclusief inschrijfgeld( € 225,00), cursusmateriaal en certificaat. Gespreide betaling is natuurlijk in overleg mogelijk .
De opleiding gaat gepaard met een behoorlijke persoonlijke en spirituele ontwikkeling, daarom zijn in de opleiding( en in de prijs) 1 persoonlijke intervisiesessie van 1 uur opgenomen die verdeeld over de totale opleidingsperiode afgeproken kan worden.

De lesdagen zijn van 11:00-17:00.

Data opleiding EMT 2019/2020
Lokatie Breda:

Zaterdag 2 november, 30 november, 11 januari 2020, 1 februari, 29 februari, 28 maart, 2 mei, 23 mei, 20 juni, 29 augustus, 12 september, 3 oktober, 7 november, 12 december, 16 januari 2021, 13 februari(examendag)

NIEUW: Data EMT 2021
Lokatie Breda

Zaterdag   30 januari 2021, 20 februari, 20 maart, 24 april, 22 mei, 26 juni, 24 juli, 28 augustus, 25 september, 30 oktober, 27 november, 18 december, 22 januari 2022, 19 februari en 26 maart

Met deze cursus komen deze vaardigheden op een dusdanig niveau dat je kunt aansluiten bij het Cat-collectief 

inschrijven voor de opleiding:

inschrijfformulier

WKKGZ alternatieve zorg

De alternatieve therapeut maakt de samenleving gezonder en dat moet zo blijven! Een alternatief therapeut geeft zorg aan mensen op een alternatieve manier. Alternatieve therapie is niet iets nieuws; al sinds mensenheugenis is er een spirituele en paranormale connectie waar een alternatief therapeut gebruik van kan maken. Dit is zachtaardig, verfijnd en vaak precies wat iemand nodig heeft. Het is iets moois. Maar zorg is zorg, of het nu alternatief is of niet en er zijn vanaf 2017 een aantal nieuwe regels waar een alternatief therapeut aan moet voldoen.

Opleider Collectief Alternatief Therapeute