Serafijnen inwijdingen

 

 

serafijn 1

Serafijnen inwijdingen (Lightarian Purification Rings) :

Wie of wat zijn Serafijnen?

Serafijnen zijn Engelen van Liefde, Licht en Vuur en vliegen rond de troon van God, ze absorberen en reflecteren het Goddelijk licht.  Het niveau van de Serafijnen is het allerhoogste in de Engelenrijken. Voor de mens op Aarde is dit het hoogste wat als energie te ervaren is. Hun licht is zo intens helder, dat het voor een sterveling haast onmogelijk is om erin te kijken. De Serafijnen staan boven de Aartsengelen vandaar dat het noodzakelijk is om eerst de Aartsengel inwijdingen te doen.

Wat zijn de Lightarian Purification Rings?

Een Purification Ring is een eenvoudige, etherische, energetische verbinding met de puurste kwaliteiten en energiepatronen van de Serafijnen, die voor altijd wordt gemaakt tussen een individuele persoon en een bepaalde Serafijnen groep. Dit om de mensheid te helpen bij hun spirituele ontwikkeling. Nadat je energetisch verbonden bent door deze inwijdingen, zul je voortdurend inspiratie en ondersteuning van hen ontvangen, waardoor je wordt aangemoedigd om deze Serafijnse kwaliteiten in alle gebieden van je leven uit te drukken.

Deze Serafijnen inwijdingen bestaan uit 6 delen (6 meditaties en 6 inwijdingen).

De eerste inwijding: Je ontvangt de blauwe vlam van heelheid in je hartchakra en je ontvangt de mythische staf van de schapenhoeder. Genetische coderingen en persoonlijke inzichten worden hersteld.

De tweede inwijding: Een kristallen schedel wordt in je kruinchakra geplaatst. Je wordt volledig geopend om zuivere en volledige informatie te ontvangen via je vijf zintuigen, waardoor je beter in staat zult zijn om vreugdevol en liefdevol in het leven te staan. Tevens wordt er een verbinding gemaakt met Sterrenenergie.

De derde inwijding: Een zilveren koord wordt via je kruinchakra ingebracht door de Serafijnen. Hierdoor wordt het schild verwijderd, dat zich in je aura bevindt en dat is ontstaan vanuit angst, toen jij de menselijke vorm aannam.

De vierde inwijding: Een regenboogcirkel wordt in je hartchakra geplaatst, deze staat voor heelheid en compleetheid. Er wordt gewerkt aan zelfzuchtigheid die gebruikt wordt om geen pijn te voelen, pijn door verschillende oorzaken.

De vijfde inwijding: Je ontvangt de blauwe vlam van gelukzaligheid; deze wordt via je voeten in je aura geplaatst en zal een verbinding maken tot in de bron. Deze inwijding helpt bij het compleet begrijpen en toepassen van aanroepen en intentie in een staat van gelukzaligheid.

De zesde inwijding: Gouden muzieknoten van de Serafijnen worden in je keelchakra geplaatst. Via deze inwijding wordt magie in jouw werkelijkheid en in je leven gebracht door je totaal te verbinden met de alom aanwezige energie.

Het is noodzakelijk om eerst de Aartsengelen inwijdingen (Lightarian Angellinks) te doen.

De kosten van de Serafijnen inwijdingen zijn € 50,00 per deel.
Na alle inwijdingen ontvang je natuurlijk een certificaat.

Engelenstenen: Het is mogelijk om in de praktijk Engelenstenen zoals bv Serafiniet/Seleniet/Celestien aan te schaffen en deze tijdens de inwijdingen op te laden en op basis van jouw energie afstemmen op de Serafijnen.

Het is mogelijk om deze inwijdingen zelf ook door te geven. De eenmalige bijkomende kosten zijn € 75,00 voor de officiële manuals (6 stuks). Dit is tevens incl. registratie bij het Lightarian institute in Amerika . Let op! De manuals zijn in het Engels, het inwijdingsgedeelte wordt er in het Nederlands bijgeleverd. Je ontvangt dan tevens een mapje met de meditaties.lithtinst