Reiki 3A

 

Reiki 3a is de eerste stap van het Reikimaster gedeelte. Hiermee ben je in de fase van het spirituele/zielsniveau terecht gekomen.

Deze fase wordt voor jezelf toegang gecreeerd tot je diepste onderbewuste en kun je zaken tegenkomen die je weggestopt heb en verder nooit meer naar hebt gekeken. Je bent nu instaat om hier goed mee om te gaan hoewel het soms lijkt alsof dingen niet echt bij je horen of je ineens geconfronteerd wordt met mensen die je hulp vragen voor iets waarvan je later realiseerd dat het ook bij jouzelf van toepassing is.

Dit geld ook voor het behandelen van anderen. De mogelijkheden die je nu hebt gaan heel diep en je zult daar ook met zorg mee om moeten leren gaan. Met Reiki 3a ben je eigenlijk nu je eigen Master. Je krijgt natuurlijk weer een aanvulling voor de cursusmap met oa Het Mastersymbool. Het spreekt voorzich dat je Reiki 1 en 2 gedaan moet hebben alvorens je hier voor in aamerking komt.

De inwijding duurt een dagdeel en de kosten zijn 175,- euro.

We werken heel veel op individuele basis, waardoor we persoonlijke begeleiding kunnen geven. De afspraken voor Reikicursussen worden daarom in onderling overleg afgesproken.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.