Reiki 2

 

Reiki 2 is het natuurlijke vervolg waarmee je een behoorlijke stap vooruit neemt. Waar Reiki 1 alleen op lichamelijk niveau werkt kom je met Reiki 2 op mentaal/geestelijk niveau en heb je dus een behoorlijk krachtig instrument in handen. Je kunt jezelf nu beter verbinden met iemand die je behandeld en zelfs energie op afstand sturen. Voor jezelf betekent het ook een stevige duik in je ontwikkeling want je eigen proces gaat natuurlijk ook gewoon door en je gaat nu de confrontatie aan met jezelf op geestelijk/mentaal niveau.

Voor Reiki 2 krijg je natuurlijk een aanvulling voor je cursusmap met o.a 3 Reikisymbolen en de uitleg hoe en waar deze gebruikt mogen worden. Het spreekt voor zich dat je eerst Reiki 1 gedaan moet hebben en er tussen de beide inwijdingen ongeveer een half jaar zit. De inwijding voor Reiki 2 is 1 inwijding en neemt totaal maar een paar uur in beslag.

De kosten voor Reiki 2 zijn 165,- euro

We werken heel veel op individuele basis, waardoor we persoonlijke begeleiding kunnen geven. De afspraken voor Reikicursussen worden daarom in onderling overleg afgesproken.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.