Lightarian Reiki ™

Lightarian  Reiki ™ is een uitgebreide vorm van Reiki die de 6 hoogste Reiki frequenties inneemt. Ze hebben tot doel je te ondersteunen in een versneld proces van spirituele groei. Afstemming op deze hogere Reiki frequentiebanden resulteert onder andere in een snellere spirituele groei van degene die de afstemming ontvangt.
De 6 hogere banden, levels genoemd, van Lightarian Reiki worden geleerd in vier stappen.

Lightarian Reiki is verdeeld in 4 levels : 1&2, 3, 4, 5&6, ieder van deze levels is een Mastergraad op zichzelf. Je kan na elke inwijding in Lightarian Reiki al beginnen met het doorgeven van de desbetreffende band.
Direct na het verkrijgen van de Afstemming is de ontvanger volledige geactiveerd en dus energetisch gezien in staat om direct daarna zijn eigen studenten af te stemmen.

Lightarian Reiki I&II – in een enkele afstemming – bouwen verder op de hogere energetische kwaliteiten van de Buddha energie.

In Lightarian Reiki III word je geïntroduceerd en verbonden met Gaia, Moeder Aarde, de levende Aarde. Haar energie is dan beschikbaar als een platvorm, een stevige fundering voor genezing en heling. Bedoeld voor je persoonlijke genzingsproces en behulpzaam in het behandelen van anderen en je omgang met hen.

In Level IV word je doordrongen en omgeven door de liefdevolle en krachtige ”paraplu” – of koepelachtige effecten en eigenschappen van Godheid energie.

In Lightarian Reiki V&VI wordt een volgende aanvullende en stimulerende energie geïntroduceerd. De energie van de Verheven Meester Sananda. Hij voegt zich samen met Verheven Meester Buddha, bij Gaia en de Godheid om ons af te stemmen op de laatste Reiki band en om dat te creëren wat we de Goddelijke Kamer van Heling noemen !!!

Lightarian Reiki is een effectieve methode, voortgebracht door Verheven Meester Buddha om je te ondersteunen en je te versnellen op je Spirituele Pad. De wereld en het leven erin verandert snel gedurende deze tijden en de energie van Verheven meester Buddha ondersteunt ieder op intense en sterke manier als een persoonlijke gids en coach.

Deze krachtige genezingsmethode kan je nu gebruiken voor jezelf en voor je cliënten.

Omdat Lightarian Reiki de bovenste zes van de acht Reiki Energie Banden beslaat, zal iemand die de Lightarian Reiki Training wil volgen de eerste twee banden moeten hebben. Usui Reiki met Karuna Reiki, Karuna Ki, Of Usui Reiki met de Buddhic Boost als brug naar Lightarian Reiki.

De eerste band wordt ingenomen door energieën die we kennen als Usui Reiki, of gelijkwaardige energie systemen (zoals Tera Mai Reiki, Seichim, Tera Mai Seichem en Shamballa Reiki), allemaal op Masterniveau. De Tweede band wordt ingenomen door Karuna Reiki – Karuna Ki, en de Lightarian Buddhic Boost. Daarna kan je als je aan deze vooreisen voldoet worden afgestemd op Lightarian Reiki.

De Lightarian Buddhic Boost.
Dit is een overbrugging, waarmee een eenvoudige en effectieve Afstemming, het energetische gat tussen de eerste band en het eerste niveau van Lightarian Reiki aaneen worden gesloten. De Buddhic Boost is dus ideaal voor personen die al Reiki Master zijn, maar bijvoorbeeld geen zin hebben in (of tijd hebben voor) een dure Karuna Reiki Master studie.

De afstemmingen kunnen 1 op 1 worden gedaan . De prijzen zijn inclusief officiële registratie bij het Lightarian Institute U.S.A , de officiële manuals en een certificaat.

Kosten:

Buddhic Boost afstemming 55 Euro
Lightarian I&II afstemming 55 Euro
Lightarian III afstemming 55 Euro
Lightarian IV afstemming 55 Euro
Lightarian V&VI afstemming 55 Euro

inschrijven: inschrijfformulier