Aartsengel inwijdingen

 

Wie of wat zijn Aartsengelen?

Aartsengelen zijn boodschappers van God. Ze zijn altijd om ons heen en we kunnen ze aanroepen om ons te helpen. Zij worden ook genoemd : De Stralenden of Adem van God .

In het algemeen worden (Aarts) Engelen voorgesteld als gevleugelde wezens die tussen Hemel en Aarde bemiddelen. Het zijn zuiver spirituele wezens met stralende auras die geen grenzen kennen. Ze stralen grote veervormige pluimen van licht uit, als witte vleugels, en brengen U vrede en liefde.

Deze vleugels zijn stralen van macht en kracht, ze kunnen omhullend en beschermend zijn en er stralen Godkrachten vanuit. Door middel van de inwijdingen kan Uw contact met hen versterkt worden.

De Aartsengelen inwijdingen bestaan uit 5 inwijdingen, te weten:

  • Serafijn Rose Aura 
  • Michaël 
  • Rafaël
  • Gabriël
  • Uriël

De Kosten zijn  € 50,00 per inwijding (incl. mapje met meditatie en informatie) en duurt ongeveer 2,5 uur per keer.Na alle inwijding ontvang je natuurlijk een certificaat.

Bij de inwijdingen is het mogelijk om ook 4 bijzondere Aartsengel healingsessies  op cd aan te schaffen. Met deze sessies wordt het effect van de inwijdingen energetisch versterkt . De kosten van het cd pakket:  € 50,00.

Dit kan zowel individueel als in kleine groepjes gedaan worden.

Als alle inwijdingen gedaan zijn is het ook mogelijk om ze zelf door te gaan geven. Hiervoor worden eenmalig kosten (€ 65) gevraagd voor de officiële Manuals. Dit is tevens voor de registratie bij het Lightarian Intitute in Amerika .

lithtinst

NB Voor dat de Aartsengelen inwijdingen gedaan kunnen worden zal er eerst een Engel-Ki inwijding gedaan moeten worden om de eerste stap naar het Engelenrijk te maken. Deze inwijding kost € 50,00

opgeven/inschrijven