Cursus de werking en kracht van Edelstenen

In deze cursus ga je op een diepgaand niveau kennis maken met de mogelijkheden en kracht van Edelstenen. Hoe en wanneer je Edelstenen kunt gebruiken voor jezelf als ook voor anderen.

De mogelijkheden van (het werken met) edelstenen zijn zeer divers en de kracht ervan enorm groot.

Edelstenen zijn toepasbaar in zowel de privé situatie als ook werk gerelateerd.

Dus of je nu vanuit jezelf aangetrokken wordt door de Edelstenen of je wilt verdieping in je (energetisch) werk in je eigen praktijk/studio, deze cursus is geschikt voor iedereen die zich verbonden voelt met Edelstenen, en er “meer van wil weten” en “er meer mee wil doen”

Omdat alles uit energie bestaat, en alles en iedereen zijn eigen unieke trillingsfrequentie heeft, mag je in deze cursus onder andere gaan ervaren dat alle edelstenen ook een eigen unieke trillingsfrequentie hebben, waardoor je de specifieke eigenschappen van elke edelsteen, als krachtige aanvulling kunt gaan gebruiken om als ondersteuning te dienen bij lopende levensprocessen. Om deze soepeler te mogen laten verlopen, of om heldere inzichten te mogen krijgen in een situatie of proces.

Daarnaast bieden we je verdieping in de toepasbaarheid en combinatiekracht van Edelstenen met andere energetische toepassingen.

De cursus bestaan uit 4 middagen of avonden van 2,5 uur per keer of 2 hele dagen.

Bezoek aan de groothandel wordt op de eerste cursus dag/avond gezamenlijk afgestemd.

Cursuslokatie: Zijlstraat 7, Breda

Data volgende cursus:
2 dagen: 

beide dagen zijn van 11:00 tot 16:30

Na deze 2 of 4 cursusmomenten bieden we je de gelegenheid om gezamenlijk een dagdeel de Edelstenen groothandel te bezoeken indien je hier interesse hebt. Jouw bijdrage hiervoor is € 50,=(ivm coronabeperkingen is de bezoektijd ca 2 uur)

Via het contactformulier op de website kun je jezelf aanmelden

Jouw bijdrage voor deze waardevolle cursus is € 200,=
Dit is inclusief koffie. thee, water , wat lekkers, een map met cursusmateriaal en een verrassingssetje met stenen.

We zien ernaar uit om je te mogen verwelkomen bij deze inspirerende cursus.