Cursus de werking en kracht van Edelstenen

Het gebruik van edelstenen en de kennis erover is eigenlijk al zo oud als de mensheid, want ze zijn gewoon overal op en in de aarde te vinden en worden ook al eeuwen gebruikt en toegepast op basis van hun  trilling, kwaliteiten en mogelijkheden. In deze cursus ga je op een diepgaand niveau kennis maken met de mogelijkheden, kracht en werking van de edelstenen. Je leert hoe en wanneer je edelstenen kunt gebruiken, beschermend of ondersteunend voor jezelf of voor anderen.

Omdat alles uit energie bestaat, en alles en iedereen zijn eigen unieke trillingsfrequentie heeft, mag je in deze cursus onder andere gaan ervaren dat alle edelstenen ook een eigen unieke trillingsfrequentie hebben. Hierdoor kun je de specifieke eigenschappen van elke edelsteen gaan toepassen daar waar ze het beste tot hun recht komen.

Een bijzondere vorm waarin de diversiteit van edelstenen heel mooi naar voren komt is bij chakra analyse en balancing. Een therapeutische toepassing die naast dat het veel inzichten geeft ook hele bijzondere resultaten oplevert door de combinatiekracht van verschillende edelstenen.

Tijdens de 2 daagse cursus ga je ook hiermee kennismaken en leren hoe je dit kunt toepassen.

Data volgende cursus: zaterdag 14 mei en zaterdag 21 mei

beide dagen zijn van 11:00 tot 16:30

Via het contactformulier op de website kun je jezelf aanmelden

Cursuslokatie: Zijlstraat 7, Breda

De kosten voor deze  cursus zijn € 200,=
Dit is inclusief koffie. thee, water , wat lekkers en  een map met cursusmateriaal