Aartsengel Ariël

De naam Ariel betekent ‘leeuwin van God’. Ze is een vrouwelijke Engel, of een Engel die meer de vrouwelijke energie vertegenwoordigt. Ze is een beschermer van de Aarde. En verbonden met het element lucht en aarde. Haar kleur is lichtroze, en geneest het hartchakra, maar velen zien bij haar ook de lila of paarse Straal. De paarse kleur is verbonden met je derde oog en kruin, zij helpt je met inzichten verkrijgen, en je gave te ontwikkelen van helderzien.

 

Ze stimuleert je om je eigen weg te volgen, moed te tonen, en door te zetten. Om nooit je dromen op te geven. Aartsengel Ariel is sterk verbonden met de natuur, de elementalen, elfjes, kabouters, natuurwezens, mineralen, kristallen, enz. Ze is ook verbonden met de water wezens, en helpt de oceanen schoon te houden.

Als je je wilt verbinden met de natuurwezens, kan Aartsengel Ariel je daarbij helpen. Ze werkt nauw samen met Aartsengel Raphael, en wordt daarom veel aangeroepen door healers. En ze tevens kan helpen de Aarde te genezen, of dieren. Als je zieke of angstige dieren wilt genezen, kun je haar ook aanroepen. Veel Reiki beoefenaars werken met haar samen.