Trainings- Ontwikkelings- en bewustwordingsreizen

Naast de Spirituele groei en bewustwordingsweek van 17 tot 23 september 2018 is het mogelijk om deel te nemen aan andere bijzondere Trainings-, ontwikkelings- en bewustwordingsreizen.

Deze reizen gaan naar het prachtige plaatsje Alora. 

Alora is een klein wit Spaans dorpje op 32 kilometer van het vliegveld van Malaga. Hier lijkt de tijd te hebben stilgestaan en de mensen zijn nog aardig en behulpzaam.

Het landgoed is te bereiken via een prachtige weg die tussen de sinaasappel- en citroenbomen slingert. Op het landgoed groeien op een grondstuk van 7,5 hectare amandel- en olijfbomen. Wanneer het seizoen ernaar is kun je zoveel plukken als je wilt.

Met uitzicht op een prachtige vallei wordt je één met de natuur. De sereniteit en stilte geven je alle energie die je nodig hebt. ‘s Avonds onder een sprookjesachtige hemel zit je aan de rand van het zwembad. Je luistert naar de geluiden van de natuur. Als je wilt, kun je buiten slapen in een van de buitenbedden; een onvergetelijke ervaring om in slaap te vallen met duizenden sterren boven je.

In samenwerking met Angel-Spirits, TreeofLifeXperienceCentre en Soul-Counseling organiseren we hele bijzondere Groei en bewustwordingsweken, Ontwikkelingsweken en trainingsweken op deze hele bijzondere lokatie.

Deelnemen:

Wil je deelnemen aan een van de bijzondere weken dan kun je jezelf aanmelden via het deelname formulier. Vul al je gegevens in en er wordt contact met je opgenomen met informatie over de verdere afhandeling.

Zelf iets organiseren?

Ben je zelf leraar, opleider, trainer, coach en zou je zelf met een groepje mensen een bijzondere reis naar Malaga willen organiseren dan zijn daar ook verschillende heel aantrekkelijke mogelijkheden voor.

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op om een afspraak te maken om alle mogelijkheden aan je uit te leggen.